Om os

CorporateFashion del af iMall group. Har den klare vision, om at sælge kvalitets produkter indenfor Corporate Fashion. Eller mere præcist moderigtigt arbejds- og business tøj til kvinder og mænd.

Herunder profilbeklædning med og uden tryk eller broderi.

Vi tilbyder lagerføring, medarbejderkonto, rabataftaler og alt andet som vores kunder mener, kan hjælpe til en sublim og fleksibel løsning.

Der arbejdes i øjeblikket på at hente flere top Brands ind i vores sortiment!

CorporateFashion.dk drives og ejes af iMall A/S

Virksomheder som ønsker en firmaaftale til fordel for Dem og Deres medarbejdere kan kontakte os på info@corporatefashion.dk

Leverandører af moderigtigt business-, arbejds- eller profilbeklædning er velkommen til at kontakte os på info@corporatefashion.dk eller tlf. +45 69146600 for en uforpligtende snak om samarbejde.

Vores shop på www.corporatefashion.dk er 2 delt - En del med et udvalg af produkter som sælges til private til yderst konkurrencedygtige priser, samt en del udelukkende med salg på virksomhedsaftaler. Denne B2B del er beskyttet af login og giver mulighed for gode virksomhedsaftaler og tilhørende medarbejderaftaler for privat indkøb af arbejdstøj.

Retuneringsadresse:

Henvendelser vedr. produkter og returnering sker til:

CorporateFashion.dk

info@corporatefashion.dk

C/O iMall A/S

Systemvej 2-4

8963 Auning